Magisk ritt!

Idag gick allt superbra!!! på långtygel sammlade han sig och flyttadde sig för sättet och vi gick slalom mellan konorna på kort avstånd. Sedan travade jag igång i en jätte sakta arbetstrav så jag kunde sitta ner barbacka och han orkade hyfsat länge och ställde och gick under sig, super nöjd! tog även gaolppfattningar i hörnaen utan problem :D

 orkar tyvär inte skriva allt vi gjorde men jag kan säga att det var nog vårat bästa pass hittils!!! en extra grej jag lärt honom är att kunna ledas utan huvudlag och det går hur bra som helst han följer mig överallt även fast han kan stanna och äta :3 

/Johanna

UNDERBART!!

Red på en underbar tur med Elin idag!! :3 Allt funkade jätte bra han samlade sig jätte bra i traven och tog fina galoppfattningar till och med höger! STOLT :D allt kändes så bra idag och han verkade tycka att det var roligt oxå:)

Måste bara få skryta lite när det går bra, efter gårdagen tyckte han nog att det var roligre att göra rätt och ha trevligt än att ha mig bråkandes på honom ;)

/Johanna

Tävling?

Red Laxen idag på plan och det kändes som om allt gick åt h******t... Det var en av våra sämsta dagar! Antligen så ställde jag fel fråga eller så ställde jag frågan fel till honom, men det kändes faktiskt som om han ville missförstå mina signaler:/
Han höll på att dumma sig med en massa små saker så att han skulle slippa göra det jag begärde! Jag tränade ett westernriding mönster inför tävlingen och jag kände mig inte alls redo  när ja red :O
men efter att ha "bråkat" med honom 40 min lyckades vi rida mönstret 2 gånger utan problem!

DÅ kändes det jätte bra och han var jätte sammarbetsvillig, och han försökte till det yttersta att göra rätt och det gjorde han oxå! Det brukar alltid komma nått bakslag när man utvecklas och det här var ett av dom och vi redde ut det som tur var :) Efter de 2 bra ritterna kändes det bra inför att ställa upp i en E klass och med lite mera träning kommer vi nog klara det galant! :D

Är mycket taggad inför imr då jag ska rida ut och träna lite gångarter :D

/Johanna

...

Förra inlägget var från mig Johanna;)

Dagen inköp..

Förberedelser inför myggorna! Köpte ultra shield, hästsalva och en uv-skyddad flughuva:) dyrt men värt det istället för en sönderbiten pålle..


Ledsen Laxen...

Ensam i hagen och väntat förtvivlat på sina vänner efter jag släppt ut honom!

Tidigare mötte han mig med ett gnägg i hagen när jag skulle hämta han ifrån dom andra hästarna<3 vi gjorde oss snabbt i ordning för att sedan tillsammans med Elin och Bravado ge oss ut på en tur:) det vart en skrittur uppför berget och ner i skogen vill bygga lite muskler, red barfota och i shorts vilket var otroligt skönt tills vi kom till delen med kvistar!! Allt fungerade otroligt bra idag han gick överallt! Lycko känslor:D

/Johanna


Ibland

Ibland blir man SÅHÄR less,  pga olika saker som händer runt om mig så har jag inte lust för bloggen nu. Johanna fortsätter förhoppningsvis tills allt löst sig.
Nu vill jag har raka linjer, inte ett enda virrvarr.

Elin

Konfirmation

idag konfirmeras jag, johanna ska komma och först fixa mig för att sedan gå till kyrkan med mig, det kommer nog upp ett par bilder.
uppdatering om hästen, så går det bra nu, vi ska träffa hans ägare nästa vecka, kommer vi överens om ett bra avtal så är han min foderhäst fört tre månader framåt, happy.
bloggar från mobilen, och blogg.se hatar min mobil, så vi hörs.
lyckokramar
elin

Gårdagens tur!

Igår red jag och Laxen, Josefina och Warris och Anci och Zebbe på "långtur". Jag ville klättra upp för berget för att Laxen skulle få bygga lite muskler! Det var väldigt blött på vissa ställen så det blev som en hinderbana;) när vi kom upp på toppen tog vi en fikarast även hästarna fick lite gosaker. Sedan red vi ner via skogen och stigen var lite förstörd på vissa ställen av skogsmaskiner :@ fast dom måste ju oxå göra sitt jobb;) det var väldigt mysig skritt tur och vi tog en lite trav och jag red barbacka och laxen var pigg så det var ingen bra ekvation... Tror aldrig jag skrattat så mycket för man varit nära på att ramla av!! Skrattade hela tiden för det var helt omöjligt att sitta på en pigg travande Laxen i skogen;)

Sedan vart det till och massera hans stela rygg med gröngröt, han tyckte det var så skönt och läppen hängde han nästan somnade:3

Idag blire inge ridning för mig, dels för att jag är sjuk och så behöver nog Laxen 1 vilodag!

/Johanna


Hur lyckas man?!

Har lyckas fått ett skavsår av ridbyxorna!! Menar jag red i mjukisbyxor i typ 6 år i westernsadeln, men nu har jag ridit i ridbyxor jätte länge och då får jag helt plötsligt ett skavsår?! Det sitter konstigt oxå liksom på under/insidan av knät typ i knävecket fast på sidan.. Blir till och lappa ihop benet;) det ser äckligt ut!


Nya hagen!

Hästarna går nu några timmar i den nya hagen bredvid Lotten:D


Laxen efter våran lilla Monte träning:D


Laxen hoppar!

Sök på Johanna Sandgren på Youtube, sedan väljer ni filmen som heter (Lax Järven hoppar) där får ni som sagt se mig och Laxen på vår "hopplektion" :D

Broderar för fullt

Jag vill ha betyg i slöjd och då måste man bli klar....
Franskaprov imorron och jag har nog koll på läget.
Höres
Elin

image description

Hoppning!

Idag hade ELin en liten hopp lektion med mig och Laxen :D det gick super bra och vi lyckades galoppera i paddocken och hoppa över hinderna ;) SUPER kul!!! längtar till nästa gång men imorgon blir det uteritt och kanske sova hos Elin :D hejdå!

Johanna

bloggen ligger lågt..

medan våra liv far framåt som en virvelvind. när jag fått bilderna så ska jag berätta, jag lovar.
elin

Ridsport eller inte?

Jag har inriktat mig på en gren i ridning som tydligen inte är en inriktning, Western.
På Svenska Ridsportförbundets hemsida finns det spalter för varje sport, det som inte finns med är Western.
Varför är inte Western en sport som alla andra? Vad skiljer min inriktning fån en annan? Någon skillnad borde det vara, annars hade jag kunnat gått in på Svenska Ridsportförbundets hemsida och klickat mig in på en spalt för mitt eget intresse. Western är en sorts dressyr, vad gör Westerngrenen för fel som gör att det inte är en Svensk sport.

När jag var nio år började jag rida en häst som hette Jill. Den hästen var Westerntränad och det jag föll för var att jag jag gjorde nästan samma saker som i dressyr, fast med långa tyglar och utan att skänkla på hästen när den skulle byta gångart.  När jag tränat ett tag och började prata om det med mina ridkompisar så insåg jag att det var något som inte stämde. De tittade lite konstigt på mig och sa att det inte var en "riktig" sport. Jag började fundera på vad de sagt och tittade mig omkring. Jag insåg att det jag höll på med var något som folk tittade ned på, något som inte var "okej". Men jag tyckte ju att det var roligt, så jag fortsatte, trots vad andra människor sa.

Tittar jag tillbaka på den här tiden så inser jag hur mycket skit jag fått, en gång när jag var på en ridskola kom det fram en tjej till mig och frågade:
- Vad håller du på med?
Sådär otrevligt, jag menar, jag hade bara viftat bort min häst med grimskaftet för att hon stod och pillade mig i nacken, jag vill inte ha en häst som gör så, Mitt val....
Men jag är otroligt glad över att jag fortsatte, det gav mig otroligt mycket, och jag kunde inte haft det roligare än med min fina Jill.

Idag springer Jill omkring på gröna ängar i Trappalanda, utan att ha ont i sina knän. Jag kommer vara henne evigt tacksam, hon hjälpte mig otroligt mycket.
Mitt liv fortsätter, och jag kommer alltid fundera varför inte jag får vara en del av Svenska ridsportförbundet.

Vila i Frid fina vän<3



Johanna




Lördag

blev inge stallet för mig idag, blev bara att vara hemma och ta tag i skoluppgifterna och städningen.
men men, jag överlever, för imorgon är det dagen med stort D. sen kan ni vänta er ett inlägg om vad som händer. men en sak ska ni veta, jag lycklig än så länge.
bloggar från mobilen vilket innebär inga bilder och inga stora bokstäver, förutom d däruppe, vet inte hur jag lyckades, men aja.
vi hörs ikväll.
elin

Jag är trött

Jag är trött och ska inte blogga nå mer nu.
Hehe typ tre stavfel på förra inlägget? Asså, hejdå, för ikväll :D

Imorgon

Ska jag städa och försöka fortsätta med mitt slöjdarbete, jag ska aldrig brodera igen..
Sen får jag se om jag kan ta mig upp till Johanna och hjälpa henne att löshopppa?  I så fall lovar vi bilder, det är så bildtomt så de blir så tråkigt... Men är man sämst på att knäppa kort och vill INTE vara med på bild själv, så är det svårt ;D
Åh, jag vill ha söndag nuuu!!! Vill berätta nuuuuuu!! Men som sgat, ni får vänta;) Trösta er med att ingen vet förutom de som har hästen, Johann, Lotten och mina föräldrar! Åh, om de blir så här kommer jag överleva nian på ett bra sett, ****** veckor kommer vara de bästa i mitt liv och jag kommer vara en lycklig människa<3

Kram
Elin

Måste bara vara lite ego och säga att jag har världens sötaste vovve, ingen slår honom<3

Hallo

Fint väder ute.
Jag och Johanna har bestämt oss för att skriva en massa åsiktsinlägg framöver och lägga ut dem eftersom. Wiie, de är roligare än att skriva en massa annat..

MEN, på söndag kanske ni får en bild på en häst som är så SNYGG, jag har aldrig skådat något snyggare, jag lovar! Påminner om att jag försöker skriva om vad som händer för mig just nu på söndag eller till veckan, jag vill bara säga nuuuu och dela det med er, men av hänsyn till mig själv och de som äger och tar hand om hästen nu så lägger jag inte ut något inna jag har prata mer med dem och ridit h******* en gång till iaf!

Men somsagt så varnar jag för bilder på något snyggt! :D

Elin (som skulle ta bloggpaus men insåg att bloggpaus var det tråkigaste med att ha blogg...)


Min åsikt.

Okej, under en längre tid har jag burit på en ilska, som bara en av mina vänner vet om, Johanna. En annan vän vet nog också, men jag tror inte att hon tar det på samma sätt, med samma förståelse.

Nu är det såhär att jag har egna val i livet, egna vägar att välja och egna framtidsplaner.
Mitt liv, Jag väljer..

Detta handlar om en del av denna ilska som jag bara vill skrika ut varje dag, allt detta tjat om att ha en "riktig" häst.

För det första trodde jag att alla hästar var hästar, oavsett om de är den där bruksnordisen eller fullblodshästen? Jag anser att ett varmblod eller ett kallblod är en häst precis som alla andra, jag står vid min åsikt varje dag. Spelar ingen roll. MEN, då finns det dessa ryttare som ska pränta in i mitt huvud att så är det inte, de är något som man har om man vill skritta ut i skogen någon dag i veckan, "inget att ha".

Jag är så less, okej?

En gång fick jag höra att jag "försvarar" travhästar för att jag rider en själv, och att man då ska bli mer beskyddande.. Visst, men någon gång kom jag in travhästens liv, eller hur? 
Jag får höra att man inte kan galoppera dem osv. Men snälla, hästar galopperar, okej? ALLA hästar behöver träna för att få en bärig galopp, ALLA hästar.
Har fått höra att en travhäst köper man om man har bristande kunskap och inte vet vad man vill. Det är bara struntprat rätt igenom, varför skulle man då köpa just en travhäst? En travhäst är som en outbildad ridhäst, de kan ingenting inom de vi vill få dem till, vi utbildar dem, ALLA hästar behöver utbildning, Jag vill personligen möta den häst som bara kan allt och som är världsbäst när ryttaren knäpper med fingrarna.
 Bara för att min häst var avlad för travet, behöver inte det betyda att den tycker om att gå på travbnanan. Bara för att din häst är avlad för hoppning/dressyr behöver inte det betyda att den är såå mycket bättre. Min häst är som din. Oavsett vad vi vill ha våra hästar till så är de från början samma djur, en häst.


Vad jag vill få fram med detta är att alla hästar är hästar, oavsett utseende, ras osv.
Att, som jag, älska varmblod är som att älska en anna ras tex. Frieser.
Visst att det finns travhästar med ett temprament som är riktigt illa, precis som alla andra hästraser.
När jag började rida älskade Warris, förstod jag hur hårt orden tar och att det inte är sant.
Johanna är nog den enda som jag bara spytt ut min känslor över detta på riktigt om. Det finns så mycket, och långt ifrån allt står här.
Kan ni förstå hur ofta jag kommit hem och fått sätta mig ner för att bara tänka igenom saker som sägs, tvinga mig själv att inte ta illa upp. Det är det man gör, människor som jag är vän med i min omgivning och vuxna som jag litar på säger till mig en massa saker som får mig att tro att jag inte har ett eget omdöme. Vad får dessa människor ut av det?

Jag är en sådan person som tar upp minsta lilla, och det ör jobbigt i denna frågan.
När människor i min omgicning säger till mig att jag inte borde kasta bort min kunskap genom att rida travhästar blir jag ledsen, på riktigt. De förstår inte hur ont det gör.

Sen pratade jag med Johanna för ett tag sen, och då bestämde jag mig för att slå bort all skit, älska det som jag vill älska.
Bara vara mig själv.

Elin

image description
En häst precis som alla andra<3


Mamma :3

Idag gick mamma med mig till stallet och satt och tittade på, jag longerade honom i skritt och trav i båda varven ett flertal gånger och sedan prövade jag att få honom att galoppera på volt. vänstergaloppen gick jätte bra och han var så gullig för det låg 2 bommar med galopp avstånd och han hoppade över dom första gången :3 sedan föstod han meningen med dom ;)
högergaloppen är knackig...
han orkaar nästan inget alls man måste liksom hjälpa han hela tiden men det största problemet är att han inte håller koll på sina bakben!

 I väster galopp så har han jätte fina ben som rör sig luftigt och i bra takt, men i höger är det som om bakbenen och frambenen inte tillhör samma kropp;) nämen högersidan är hans svåra sida vilken övning vi än gör men det blir bättre och bättre :D
Imorgon blire till att träna lite galopp!!

Johanna

Åh, måste bara göra er lite fundersamma;)

Hej igen!
Kunde inte hålla fingrarna ifrån tangetbordet och måste bara berätta en sak :D

På söndag ska jag rida en, för mig, ny häst. Jätte fin(har ridit i tio minuter jao), med ett steg som någon MÅSTE ta reda på. Jag ska ev rida pållen lite framöver och så.
Jag vet vad jag vill göra med h*******, vi får se helt enkelt! 
Men än sålänge lägger jag inte upp några namn, bilder osv. Först måste jag se hur de blir med allt och då får ni veta!! :D
Kan bara säga en sak, när jag satt upp så fick jag världens powerkänsla i kroppen och jag utropade ett:
-Wow, alltid lika farligt att bara "testa", man faller lika hårt varje gång!!!
Lycklig var jag, och jag lever på den känslan fortfarande.

Vi hörs på söndag med mer info! ;)

En lyrisk Elin


Bild i repris, men jag kan inte se mig mätt på honom<3 (Bilden har inget med inlägget att göra)

Beslutångest!

Fick en inbjudan av min kusin idag om ett "ridläger" som handlar om sitsen :D är grymt sugen på att åka den 18-20 maj! dock kostar det 2500 kr men jag tror att det är lätt värt det och hoppas att Lotten oxå vill med :) Läste igenom alla dokumenten och det var verkligen djupgående och jag tror att både jag och Laxen behöver det..
FÅr fundera vidare på det :)

johanna

Vila

Idag får Laxen vila.. Alla behöver nån slags paus och min höfter har träningsvärk efter barbacka traven igår;) tror Laxen oxå uppskattar att få vila en dag:)


annat

tar en bloggpaus fram till söndag. har inget att blogga om och kommer troligtvis inte åka till stallet innan söndag, eller lördag. och då kan jag lova att jag ska skriva vad som kanske kommer ske för mig i framtiden på hästfronten, blir det så är det nog det bästa valet som jag ta när det gäller stallet.
elin

BARBACKA!!

Red barbacka med hackamore med Elin idag :D och Laxen kom galopperande i hagen när jag ropade på honom
 :3 Han var så otroligt snäll, eftersom han har ganska stuttig trav så travade han jätte sakta helt själv för att jag skulle kunna sitta kvar det var som om han kände på sig<3 dock vart han en smula het på hemvägen men det löste sig:) Väntar nu på Elin samtal!!!!!!

Johanna

Hackamore

Idag ska jag rida barbacka med mitt nya lånade hackamore:3 har ridit med det 1 gång tidigare på Laxen men det är lika kul ändå! Elin ska oxå med och rida på det bettlösa, längtar hem!!


Återkommer imorgon

just nu måste jag få tid att fundera på annat.
tack för att ni tar er tid att vänta!
elin

Återkommer imorgon

just nu måste jag få tid att fundera på annat.
tack för att ni tar er tid att vänta!
elin

Fina Jorunn med fina Warris!


våra läsare:')

Åh, snart ligger vi på en stadig nivå på vår statistik! Jättekul att ni läser den! Men ni får jättegärna komentera lite;-) Elin

Kolla på den :3

http://www.youtube.com/watch?v=M4FGV8JuI30

Laxen


Josefina och Warris



min lillasyster hängde emd på min skrittur :)

New in!

Som jag skrev tidigare i veckan lekte Johanna express och köpte mina Tretorn stövlar, kärlek<3
Jag ville slänga in en bild på dem, så här bjussar jag ;)


Ja, jag älskar dem, och då har jag inte ens använt dom än. Jag var JÄTTESUGEN på ett par svarta Mountain Horse Exlusive Line, men de var så dyra, och då kändes det inte värt det när jag kunde få dessa för halva priset! :O

Föresten, så hade vi besöksrekord igår, 63 stycken, det tycker vi är mycket med tanke på att vi inte ens bloggat i en vecka och inte (vad vi vet) blivit länkat någonstans! Jätte kul att ni hittat bloggen! Nu är ju grejen den att skolan står på slutet nu innan sommarlovet, och vi måste få göra den ordentligt.. Så vi försöker blogga minst två inlägg var, per dag. Sen i sommar när vi ska hitta på en massa kul så är det klart att bloggen kommer bli överfull med bilder och en massa kul! Hoppas att ni hänger med då! Så vi säger såhär, bloggen blir lidande fram till 31 maj, då sätts betygen! Sen satsar vi på att ta bloggen uppåt och då behöver vi er hjälp!



Snart börjar det på riktigt!
Elin




Strålande sol :D

Det är strålande sol och plus grader, min och Elins blöta långtur igår skulle man ju ha gjort idag istället det hade varit MYCKET mysigare än att vara plask våt... Det är SÅ tråkigt att rida själv som jag ska göra idag eller när man var mindre och skulle rida ut själv var det jätte stort och jätte kul och man kände sig "fri", men efter att ganska ofta rida själv i 7 år tid så blir man jätte lycklig när nån har tid att hänga på. Det ska ju liksom passa alla med tiden och det gör det nästan aldrig... tror det var 2 veckor sedan jag red med Lotten sist :O längtar till  sommaren då kommer jag och Elin ha tid att rida med varandra jämt!! Längtar till våra utflykter och till när vi ska tälta!!! Men det är inte långt kvar nu börjar nedräkningen..

Johanna


Imorgon...

Imorgon blir det nog en barbacktur på Laxen med mycket skrittjobb!! Ska ju på ridtravarna på måndag så tar det lugnt imr, mamma ska nog följa med och filma :3 kanske kommer upp nått på bloggen ;)

Johanna

Hej, jag är dålig på att blogga!

Jepp, det är jag, på riktigt.. Idag blir det ingen mer bloggning, försöker återkomma imorron. Skolan äter mig levande för tillfället..
Elin

War Fighter

Fina Fina Warris<3
Han är den ENDA anledningen till varför jag fortfarande rider, utan honom skulle jag slutat för lite mer än ett år sen.. Men min älskade kille fick mig att inse att det var värt att stå på sig, och att det alltid var okej att åka till honom och bara sitta i boxen ett tag.

Warris är 19 år i år. Han var tänkt till travet från början, men pga olika anledningar blev det inte så och han skolades om till ridhäst.  Ska jag vara ärlig så har jag aldrig suttit på en häst som han, med så mycket vilja att göra rätt! Hans ägare, Lotten, har rätt på den punkten, han är en perfekt läromästare. Gör ryttaren rätt, gör Warris rätt. Tänker ryttaren helt galet, så då gör Warris GALET ;)

Jag har varit medryttare i snart tre år på Warris, det känns som om att jag ridit honom i ett år kanske. Tiden har gått fort. Jag är så tacksam mot Warris, som har lärt mig en massa saker OCH inte minst hans ägare Lotten. (Tack för att jag får rida honom, han är det bästa!)

Den dagen jag inte längre står med min kompis vid min sida, kommer vara en jobbig dag. Usch, jag vill inte ens tänka på det.. Så nu tar vi dag för dag och njuter av alla dagar, även dom leriga och regniga!! ;)


image description

Bilderna är tagna idag och killen är vacker som vanligt<3

Tack för att du finns!<3

Blöt häst..


Laxen i fina nya grimman!


Laxen<3


Warris och Elin i bakrunden:)


Sådan häst sådan ryttare! Osså Laxen;)


Lite bilder från långritten idag:)

War Fighter:D


Regn:(

Jäkla regn!! Blir hem och slänga på regntäcken...det ska vara sol och varmt så dom fäller klart nån gång, så man kan rida barbacka utan att hålla på och dö av att lös hästhår sticks i rumpan!!

Kram Johanna


Helgen

helgen blir för mig lugn..
på lördag så är det konfirmation i tre timmar på förmiddagen, om jag får och kan så kanske jag knäpper ett par kort. sen om foten tillåter så tänkte jag ev. rida på eftermiddagen.
på söndag är det konfirmation igen, sen blir det nog hem och bara vara, ladda upp inför ännu en vecka i skolbänken..
hare bäst så hörs vi.
elin

vill hem!!

Sitter på skolan och ska snart ha idrottsprov :@ Vill hem och mysa lite med Laxen ska nog longera honom om underlaget i paddocken är bra:) Han har blivit mycket smäckrare nu när han är igång och tränas hårt, eller hårt är det väll inte men jag rider han ganska hårt och han har börjat bygga mer riggmuskler!
Längtar tills det torkar upp i skogen så man kan klättra lite med hästarna och ut på skogsturer!

Laxen!!!

Laxen är en Kallblodig travare som är född 2001-04-01 uppfödare Persson Jan-Olov.   e. Elding  u. Järvsö Sara  Gick på travet till 2010-09-01 och 2011-06-27 köpte Sofia han.    Jag fick hem Laxen för cirka 1 månad sedan och håller på att omskola honom till en ridhäst. Jag utbildar honom inom Western och vi har gjort stora framsteg!!    Man kan inte annat än älska den hästen han är så otroligt snäll och lätt lärd och gör allt för att göra rätt för sin ryttare, visst har han haft lite olater men dom försvann ganska fort eftersom jag vart lite
Laxen är en Kallblodig travare 
född 2001-04-01
uppfödare Persson Jan-Olov.  
e. Elding  u. Järvsö Sara 
Gick på travet till 2010-09-01 och 2011-06-27 köpte Sofia han.

Jag fick hem Laxen för cirka 1 månad sedan och håller på att omskola honom till en ridhäst. Jag utbildar honom inom Western och vi har gjort stora framsteg!!   
Man kan inte annat än älska den hästen han är så otroligt snäll och lätt lärd och gör allt för att göra rätt för sin ryttare, visst har han haft lite olater men dom försvann ganska fort eftersom jag vart lite "bestämd". vi har även tränat en hel del Parelli vilket han uppskattar!  

Vi har varit i ridhuset några gånger på ridtravarna och tränaren var chockad över hur snabbt han lärde sig nya saker, men bara för det blire det väll ett bakslag.   
Jag kommer att ha han på foder till slutet av hösten kanske lite längre.. Tills dess är mina mål att han ska bli en säker ridhäst och klara de lätta klasserna i western :)    

Kram!

Skola,stukad fot, ont i ryggen och One Direction<3

Japp, rubriken säger det mesta om min dag..
Var på skolan idag och gick till skolsyster för att kolla upp foten, och SJÄLVKLART var den stukad och jag fick inte rida idag.. Sen är det klart att jag snebelastar på foten, så ryggen skulle kunna gå av just nu :D YEESS!!
Men då är det tur att man kommer hem och går in på datorn, för där vänter lite One Direction låtar<3 Då tittar man lite extra på Harry Styles samt lyssnar på deras underbara röster och sen så kan jag leva med smärtan ett tag;D 

Som ni såg så lekte Johanna express idag och köpte mina stövlar, ett par Tretorn Advance! Jag har tittat på dem i fleera år, och nu var de på 50%. <3
Så nu taggar jag ridning om ett par dagar, det är iaf vad jag drömmer om!

One Direction KOMMET TILL SVERIGE den 10 maj, vill släpa med mig Marika ner dit då. Fast samtidigt, är det värt att sitta utanför deras hotell en hel natt för att sen typ se dem i två sekunder?
Ja, de är det!!! MEN, enligt rykten ska de komma och göra en konsert i Sverige framöver? Då VILL jag dit, om jag så ska åka dit själv!

Ja ni, min händelserika dag, kul att läsa va? ;)
Aja, vi hörs!
Elin
 
Slänger upp en bild på älskade Warris<3

Laxen<3

Bajs elin stukade ju foten så någon långtur runt sjön vart ddet ju inte... red i paddocken ensam och gjode lite böjövningar och ställa ii skritt och trav, jobbade på volt och med bommar :) han skötte sig kanon bra!! Stack sedan ut en sväng och tog en liten galopp!!!<3 han skötte sig jätte bra han tog galoppen nästan på en gång och höll ett hyfsat tempo :)
Dagens inköp var en Grimma från equeen silvrig med blått okej det lät inte så snuygg men vänta tills bilder kommer ;) köpte även Elins ridstövlar lekte express och frakta som hem till dörren sjukt snygga!!

Laxen<3

Bajs elin stukade ju foten så någon långtur runt sjön vart ddet ju inte... red i paddocken ensam och gjode lite böjövningar och ställa ii skritt och trav, jobbade på volt och med bommar :) han skötte sig kanon bra!! Stack sedan ut en sväng och tog en liten galopp!!!<3 han skötte sig jätte bra han tog galoppen nästan på en gång och höll ett hyfsat tempo :)
Dagens inköp var en Grimma från equeen silvrig med blått okej det lät inte så snuygg men vänta tills bilder kommer ;) köpte även Elins ridstövlar lekte express och frakta som hem till dörren sjukt snygga!!

Dumma blogg.se

jag skrev ett inlägg förut men klart att de inte fungerade. vi hörs sen när jag har en dator..

Smakprov

Lägger upp tre bilder som ett litet "smakprov" tills jag fått de andra bilderna, känner mig bildlös.. MÅSTE fixas;)




Bilden på Warris är dock inte ny!

Alla bilder är fotade av Johanna som ni hittar här på bloggen;)
Elin


I'm walking on sunshine!

solen skiner ute och de är ca nitton grad ute. går ut och pluggar, hörs ikväll..
som ni ser bloggar jag från mobilen...
elin

Hallå!!

Äntligen har jag tagit mig i kragen och börjat blogga igen!! har kommit utvecklas mycket med Laxen sens sist, nu kan han gå i form i skritt och trav, han kan ta galopp (jobbar på att hålla den). Jag och Laxen har även varit på ridtravar träningar på näset varannan måndag vilket har varit mycket givande! ska lägga upp en film på det ;)

Igår hoppade jag med Laxen för första gången, jag har löshopat han flera gånger men inte hoppat uppsuttet.
DEt gick jätte bra och Elin var min lilla hopp insturktör och fick mig att komma ihåg det jag lärde mig för typ 10 år sedan, jag behövde verkligen en uppfräschning! Laxen skötte sig kanon bra dock travade han över alla hinder som var under 50 cm...;)

idag skulle jag egentligen rida runt gryttjen men fick halsont :'( ingen ridning för mig idag...

Kram!

RSS 2.0