Laxen :D

idag tog jag hem laxen över dagen igen:P longerade lite över cavaletti bommar och la upp ett hinder på 30 cm som han skulle hoppa över fast han travade över det:) lärde även han gå upp på pallen på komando och började på bugning! lyckad dag!! :D

Blää..

Skulle fixa bloggen med en snygg header men det sket sig! less man blir... och rida Trollis kunde jag inte heller för Sakral Maja är och ska behandla henne i framknäna stackarn :( Trollis är min medryttarhäst sens slutet av sommaren och hon är en brun kallblodig travare:) 

Och imr tänkte jag kanske rida laxen igen:) längtar tills han kommer hem till mig!!!! kan inte 6 April komma nu!? :o

Måste prata med Jorunn och Axel som kan kanskke hjälpa mig med bloggen....

Kram J

Laxen hälsar på sina ny kompisar!! :D


Haaallå!!

han inte skriva igår för jag åkte in till stan och sov hos olivia:)
Jo men igår tog vi hem Laxen över dagen och jag har märkt redan att han trivs ihop med Zebbe (unghästen) men det kommer bli en makt kamp mella Warris och Laxen... Vi red även en lugn tur allihopa runt i byn och upp i skogen, han funkar jätte bra att rida ihop med de andra hästarna och stressar inte upp sig lika mycket. Jag började smått med skrittövningar såsom att flytta för tygeln och sätet, han flyttade sig korrekt när jag gav han ledande tygel tag och tygel mot halsen men så fort jag la på lite tryck med bena trodde han att det skulle springas :P fick även han att börja gå under sig lite granna (en bra start) :D
sedan fick han plumsa snö vilket han uppskattade!! Zebbe därimot tog ett "bock" hopp.. Tur att Anci satt kvar :o

Det är tur att han är snäll att lasta eftersom det lär bli en tur till ridhuset några gånger:)
Och imr kommer min snälla kompis Jorrun hjälpa mig med bloggens designe och med lite bilder:)

// Johanna


Fin besök!!!

Idag ska vi hämta Laxen igen över dagen, han kommer 10 och vi skjussar hem han vi 17. Det är andra gången vi gör detta och det är för att hästarna ska få en mjukstart med varandra, desutom bor han inte så långt bort:) kommer ikväll skriva lite hur det gick och lägga upp lite bilder :D kommer även försöka gör "profiler" för varje häst när jag kommer på hur man gör!!

Kram Johanna


Börjar bloggningen med lite frånvaro

jag ska åka till åre och kommer då inte kunna blogga...
bra start, jagt vet men när jag kommer hem så blir det ett litet info inlägg om warris och lite annat smått och gott. eftersom bloggen startades ikväll hinner jag inte göra tidsinställda så johanna får hålla blogen vid liv. men när jag kommer hem är bloggen förhoppningsvis lite mer i ordning så då ska både jag och johanna blogga.
bloggar nu från mobilen så det ser ihoptryckt och konstigt ut... bra början....

Hej Hej!

Bloggen är under uppdatering så snart är vi igång :D


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0